
لینک *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:4
فهرست و توضیحات:
مقدمه
شکل و خصوصیات باکتری
مقاومت باکتری
بیماری شاربن در انسان در نتیجه تماس مستقیم با حیوانات بیمار و یا فرآورده&zwnj های حیوانات مثل پوست، مو و پشم ایجاد می&zwnj شود بنابراین دامپزشکان، دامداران، میکروب شناسان، کشاورزان، چوپانان، کارگران کشتارگاه&zwnj ها و کارگرانی که در صنایع پوست و پشم کار می&zwnj کنند بیشتر در معرض ابتلاء به این بیماری هستند.در حیوانات میکروب شاربن بطور مستقیم از حیوان آلوده به حیوان سالم منتقل نمی&zwnj شود بلکه میکروب در بافت&zwnj های حیوانات مبتلا وجود داشته و کمی قبل از مرگ از راه ترشحات مختلف به خارج دفع می&zwnj شود. همچنین اگر لاشه حیوانات تلف شده کالبدگشایی شود و یا در دسترس پرندگان و یا حیوانات شکاری قرار گیرد، ممکن است بطور وسیع و خطرناکی میکروب را در خاک پراکنده کند. بنابراین انتشار میکروب در یک منطقه ممکن است بوسیله&zwnj ی جریان آب، حشرات، سگ&zwnj ها و سایر گوشتخواران، پرندگان وحشی و یا مدفوع دام&zwnj های مبتلا تامین شود. ورود عفونت به یک منطقه غیرآلوده همواره بوسیله مواد آلوده حیوانی مانند پودر استخوان، کود، پوست، روده، پشم و مواد کنسانتره و یا علوفه آلوده صورت می&zwnj گیرد.
میکروب شاربن در انسان و حیوان ممکن است از راه خراش&zwnj های پوستی، راه گوارشی و یا از طریق تنفس ایجاد آلودگی نماید. گرچه در بیشتر مواقع طرز ایجاد آلودگی به درستی معلوم نیست اما غالبا تصور می&zwnj &zwnj شود که دام&zwnj ها در نتیجه خوردن غذاها و یا آب&zwnj های آلوده مبتلا می&zwnj شوند و در انسان میکروب بیشتر از راه خراش&zwnj های پوستی وارد بدن می&zwnj شود ولی ندرتا ممکن است از راه مخاط دستگاه تنفس و یا گوارش افراد را مبتلا کند. بنابراین بسته به راه ورود میکروب سه نوع شاربن ایجاد می&zwnj شود: شاربن پوستی، شاربن تنفسی و شاربن گوارشی

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-115386-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%b4%da%a9%d9%84-%d9%88-%d8%ae%d8%b5%d9%88%d8%b5%db%8c%d8%a7%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%da%a9%d8%aa%d8%b1%db%8c/
- ۹۵/۰۹/۲۲