فایل شما

  • ۰
  • ۰
مقاله

لینک *پایین مطلب*



فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)



تعداد صفحه:4

فهرست و توضیحات:

مقدمه

شکل و خصوصیات باکتری

مقاومت باکتری


بیماری شاربن در انسان در نتیجه تماس مستقیم با حیوانات بیمار و یا فرآورده&zwnj های حیوانات مثل پوست، مو و پشم ایجاد می&zwnj شود بنابراین دامپزشکان، دامداران، میکروب شناسان، کشاورزان، چوپانان، کارگران کشتارگاه&zwnj ها و کارگرانی که در صنایع پوست و پشم کار می&zwnj کنند بیشتر در معرض ابتلاء به این بیماری هستند.در حیوانات میکروب شاربن بطور مستقیم از حیوان آلوده به حیوان سالم منتقل نمی&zwnj شود بلکه میکروب در بافت&zwnj های حیوانات مبتلا وجود داشته و کمی قبل از مرگ از راه ترشحات مختلف به خارج دفع می&zwnj شود. همچنین اگر لاشه حیوانات تلف شده کالبدگشایی شود و یا در دسترس پرندگان و یا حیوانات شکاری قرار گیرد، ممکن است بطور وسیع و خطرناکی میکروب را در خاک پراکنده کند. بنابراین انتشار میکروب در یک منطقه ممکن است بوسیله&zwnj ی جریان آب، حشرات، سگ&zwnj ها و سایر گوشتخواران، پرندگان وحشی و یا مدفوع دام&zwnj های مبتلا تامین شود. ورود عفونت به یک منطقه غیرآلوده همواره بوسیله مواد آلوده حیوانی مانند پودر استخوان، کود، پوست، روده، پشم و مواد کنسانتره و یا علوفه آلوده صورت می&zwnj گیرد.

میکروب شاربن در انسان و حیوان ممکن است از راه خراش&zwnj های پوستی، راه گوارشی و یا از طریق تنفس ایجاد آلودگی نماید. گرچه در بیشتر مواقع طرز ایجاد آلودگی به درستی معلوم نیست اما غالبا تصور می&zwnj &zwnj شود که دام&zwnj ها در نتیجه خوردن غذاها و یا آب&zwnj های آلوده مبتلا می&zwnj شوند و در انسان میکروب بیشتر از راه خراش&zwnj های پوستی وارد بدن می&zwnj شود ولی ندرتا ممکن است از راه مخاط دستگاه تنفس و یا گوارش افراد را مبتلا کند. بنابراین بسته به راه ورود میکروب سه نوع شاربن ایجاد می&zwnj شود: شاربن پوستی، شاربن تنفسی و شاربن گوارشی



دریافت‌فایل



لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-115386-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%b4%da%a9%d9%84-%d9%88-%d8%ae%d8%b5%d9%88%d8%b5%db%8c%d8%a7%d8%aa-%d8%a8%d8%a7%da%a9%d8%aa%d8%b1%db%8c/
  • ۹۵/۰۹/۲۲
  • hossein forotan

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی