
فرمت فایل: word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 250
مقدمه:
لزوم احیای ارزش&zwnj های بافت&zwnj های تاریخی از دیرباز مورد توجه بوده و کشورهای پیشرفته جهان با اجرای برنامه ها و دستورالعمل&zwnj های خاص، به رونق بافت&zwnj ها و نواحی باارزش قدیمی خود همت گماشته و هویت فرهنگی گذشته خود را دوباره زنده کرده&zwnj اند.
امر احیا و حفاظت از بافت&zwnj های باارزش تاریخی از اجزای پیکره فرهنگی جامعه به شمار می آید و تحقق آن به فعالیتهای فرهنگی مداوم نیاز دارد، زیرا میراث تاریخی تبلور فرهنگ گذشته و صیانت&zwnj آینده هر جامعه است. در این نوشتار سعی شده تا با تأکید بر بهسازی و مناسب&zwnj سازی محیط&zwnj های شهری طی برنامه&zwnj های کوتاه&zwnj مدت و بلندمدت به نقش سازندة سازمانهای ذیربط اشاره شود، تا با روشن شدن مسئولیت&zwnj های مرتبط و همکاری&zwnj های مستمر آنها کار احیای ارزش های تاریخی (که در این گفتار بیشتر تأکید بر احیا و مرمت بافت&zwnj ها و بناهای باارزش است)، در چارچوب ضوابط و دیوان سالاری متداول و دست و پاگیر دستخوش مشکل و معضل نشود.
بدون شک، نقش و مشارکت مردم در امر بازسازی و احیای ارزش&zwnj ها اهمیت خاصی داشته و بدون مشارکت مردم امر بازسازی موفق نخواهد بود و سرمایه&zwnj گذاری&zwnj های کلانی را طلب می&zwnj کند. چنانچه در امر بازسازی خود مردم شریک و همراه باشند. اجرای برنامه&zwnj ها سریع&zwnj تر به نتیجه می&zwnj رسد، تجربه جهانی نشان می&zwnj دهد که هرچه مردم به ارزش این اثار آگاه باشند در اجرای برنامه ها سریعتر به نتیجه می رسد جهت احیا و نگهداری آن بیشتر می&zwnj کوشند. در واقع، هسته تاریخی شهرها و بافت&zwnj های با ارزش علاوه بر محتویا فرهنگی و معنوی خود به منزله سرمایه&zwnj های عظیم اقتصادی شمرده می&zwnj شوند و در این سرمایه مردم شریک و سهیم اند و مشارکت آنها می&zwnj تواند امر بازسازی را به نتایج چشمگیری هدایت کند.
احیا و هویت بخشیدن به آثار باارزش باعث رونق و پویایی گذشته خواهد شد. لازم است دولت به سرمایه گذاریهای لازم همراه با مشارکت مردم همت گمارده تا ارزش&zwnj های اقتصادی، اجتماعی و کالبدی دوباره در هسته تاریخی شهرها زنده و فعال شوند. باید گفت که در روند تنوع&zwnj بخشی و تجدید سازمان در این مکان&zwnj ها باید چنان عمل شود که هویت و اصالت آنها از دست نرود. در این مقاله،&zwnj سعی شده رابطه فرهنگ، میراث تاریخی و احیای ارزش&zwnj های گذشته و تجدید حیات و امر بهسازی مناسب&zwnj سازی محیط و ارزش&zwnj های اقتصادی مورد بحث قرار گیرد.
واژه&zwnj های کلیدی:
صیانت فرهنگ معماری، محیط مصنوع، ضرایب مستور، توسعه درون شهری، هویت&zwnj بخشی، سیاستهای فراگیر.
جهت دسترسی به ادامه مطالب و متن کامل پایان نامه حاضر از طریق زیر آن را دانلود نمایید...

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-4683-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d9%be%d8%a7%db%8c%d8%a7%d9%86-%d9%86%d8%a7%d9%85%d9%87-%d8%b1%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%aa%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%ae-%d8%a8%d8%a7-%d8%b9%d9%86%d9%88%d8%a7/
- ۹۵/۰۵/۱۴